ʻO ANGUL™ Laser Scalp Massager Comb

$10.75 - $90.85

Ke hoʻolauna nei i ka ANGUL ™ Laser Scalp Massager Comb, kahi huahana hoʻololi i manaʻo ʻia e hāpai i ka ulu lauoho olakino. Hoʻohui kēia ulu lauoho i ka noiʻi ʻepekema ʻokiʻoki a me ka hoʻolālā hou, hoʻohui i ka ʻenehana kukui ʻulaʻula a me ka uliuli. Aia i loko o kāna ʻano aila ulu ulu ka biotin, kahi ʻano maikaʻi o ka B-vitamina i hōʻike ʻia e hoʻōla i nā cell stem follicular, ma laila e hoʻomaikaʻi ai i ka ulu ʻana o ka lauoho. ʻO ka hoʻolālā noi i manaʻo ʻia o kēia hui ulu lauoho e hōʻoia i ka hāʻawi pololei ʻana i ka biotin i ke poʻo, e hāʻawi ana i kahi hopena palekana a maikaʻi hoʻi no ka poʻe e ʻimi nei e hoʻokō i ka lauoho piha, ʻoi aku ka maikaʻi, a me ka olakino. Hōʻike ka noiʻi he hana koʻikoʻi ka biotin i ka mālama ʻana i ka ulu lauoho olakino ma ke kākoʻo ʻana i ka hana ʻana o ka ikehu o nā cell stem follicular.

ʻO ANGUL™ Laser Scalp Massager Comb

Ke hoʻohana nei i kēia mau ʻenehana ʻepekema e hoʻopili pololei i nā pono o ka biotin i kou poʻo, ka ʻO ANGUL™ Laser Scalp Massager Comb hāʻawi i kahi hopena ʻokiʻoki no ka mea e ʻimi nei e hoʻomaikaʻi i ka ulu lauoho.

I ka pōkole, ʻo ia ke koho kūpono loa no ka poʻe makemake i ka lauoho piha, ʻoi aku ka maikaʻi, a me ke olakino. ʻO kāna kumu biotin maikaʻi a me ka hoʻolālā noi i hoʻolālā ʻia e hana ia i kahi hopena palekana a maikaʻi hoʻi me nā hopena ʻike.

E ho'āʻo i ka ʻO ANGUL™ Laser Scalp Massager Comb i kēia manawa a ʻike mua i nā pono o ka ʻepekema ʻepekema.

Ua hoʻouna ʻo Sacramento i kēia kiʻi huakaʻi nona me ka hoʻohana ʻana i ka ANGUL™ Laser Scalp Massager Comb. Hoʻomaikaʻi i kāu holomua!

ʻO ANGUL™ Laser Scalp Massager Comb

“E haʻi aku wau iā ʻoe, hana maoli kēia mea!! He lauoho lohi loa ko'u ulu. Ua loaʻa iaʻu ka maʻi alopecia, PCOS, a me ka hoʻoheheʻe ʻana o ka hānau ʻana a ua like wau me ka ʻōhule i ka hoʻopā ʻana. Ua ho'āʻo au i nā mea he nui i ka wā ma mua akā ua hāʻule lākou a pau iaʻu. Me kēia ANGUL™ Laser Scalp Massager Comb, ua ulu koʻu mau kihi i loko o 2-3 mau pule o ka hoʻohana like ʻole. Ua hala ʻelua mahina a ʻike wau i koʻu lauoho piha i kēia manawa. Ua kōkua nui kēia i ka hoʻihoʻi ʻana i koʻu lōʻihi ma mua o ka pōʻino o koʻu lauoho. He miliona mahalo !!"

Iyer Ligi, 35, Norfolk, Virginia

Pīhoihoi au. Ua hoʻohana au i kēia Oveallgo™ ScalpReboost NMN Hair Growth Roller no 3 mau mahina i kēia manawa a ʻike maoli wau i ka ʻokoʻa. Lawe au i kēia mau kiʻi ma hope o koʻu ʻoki lauoho. Ke ulu mālie nei koʻu lauoho i ka wā e ʻemi ai koʻu lauoho akā i kēia manawa ke ʻano nei koʻu lauoho me he mea lā ua ulu maikaʻi a ʻaʻohe hāʻule.

ʻO Justin Cranston, 36, Glendale, Arizona

ʻO ANGUL™ Laser Scalp Massager Comb

“Ua lahilahi loa koʻu lauoho ma ke alo a ua emi mai ka lauoho i ka manawa like. Ua hoʻāʻo nui wau i nā huahana lauoho aʻu i hoʻohana ai i mea i hōʻeha nui ai i koʻu lauoho a me koʻu poʻo. Ua lawe au i ka lele o ka manaoio me keia ʻO ANGUL™ Laser Scalp Massager Comb ʻaʻole ia i hōʻeha iaʻu. Ke ʻōlelo nei nā kānaka a pau i ka wikiwiki o ka ulu ʻana o koʻu lauoho, me ka nui a me ka luster. ʻAʻohe ala e loaʻa iaʻu kahi huahana ʻē aʻe no koʻu lauoho koe wale nō kēia! Hauʻoli loa!!”

ʻO Joseph Martin, 48, Queens, New York

Hoʻomaopopo i ka Biotin a me ka lauoho lauoho

ʻO Biotin ka mea hana i loko o ka ʻO ANGUL™ Laser Scalp Massager Comb, e hana ana ma ka hoʻonui ʻana i nā kīʻaha koko a me ka wehe ʻana i nā ala pālolo e kōkua i ka hoʻonui ʻana i ke kahe koko a me ka hāʻawi ʻana i nā meaʻai i nā follicles lauoho. ʻO ka hoʻonui ʻana o ke kahe koko e kōkua i ka hoʻoulu ʻana i ka ulu ʻana o ka lauoho a hoʻomaikaʻi i ka mānoanoa a me ka nui o ka lauoho e noho nei. ʻO ka ʻO ANGUL™ Laser Scalp Massager Comb e hōʻoia i ka hāʻawi pololei ʻana o ka biotin i nā wahi o ke poʻo kahi i makemake nui ʻia. I ka piʻi ʻana o ka makahiki, e emi ana nā pae o ka biotin i loko o nā cell, e pili ana i nā kūlana pili makahiki.

ʻO ANGUL™ Laser Scalp Massager Comb

Ua hoʻopuka ʻo Kauka David Sinclair mai ke Kulanui ʻo Harvard a me kāna hui i kahi pepa hou koʻikoʻi e hoʻoholo ana i ka nalowale o ka ʻike epigenetic e alakaʻi i ka ʻelemakule mammalian. Nalo nā cell i ko lākou hiki ke heluhelu i kā lākou DNA mua, e poina iā lākou pehea e hana pono ai. Mai ka makahiki 2013, ua komo ikaika ʻo Dr. Sinclair i ka noiʻi ʻana i nā mea hoʻohui nicotinamide adenine dinucleotide (NAD+) a me kā lākou kuleana ma ke ʻano he mea hoʻohui anti-aging. Ua hōʻike kēia geneticist i kāna pepa noiʻi e hoʻomaikaʻi kēia lapaʻau i ka hana ʻana o ka ʻiʻo a me ka metabolism i nā ʻano ʻiole. Ua hoʻohālikelike ʻo Dr. Sinclair i ka maikaʻi o ka biotin me ka hoʻoikaika kino i kāna aʻo ʻana.

Hoʻokumu ʻia ka lauoho me kahi protein i kapa ʻia keratin, i hana ʻia i loko o nā follicles lauoho aia ma ka papa waho o ka ʻili. I ka hoʻoulu ʻana o nā follicles lauoho hou, hoʻokuʻu ʻia nā cell kahiko i ka ʻili o ka ʻili ma kahi o ʻeono iniha i kēlā me kēia makahiki.

Hōʻike ʻana i ke ʻano lapaʻau ʻo Phototherapy Activated Follicle

ʻO ka lāʻau kukui ʻulaʻula a me ka uliuli no ka ulu ʻana o ka lauoho kahi ʻano lapaʻau e hoʻohana i nā lōʻihi nalu o ka ʻulaʻula a me ka uliuli kukui e hoʻoikaika i ka ulu ʻana o ka lauoho a pale i ka nalowale o ka lauoho. Hoʻokumu ʻia kēia lāʻau lapaʻau ma ke kumu o ka phototherapy, kahi e hoʻoulu ʻia ai ka ʻili poʻo a me nā follicles lauoho ma o ka ʻike ʻana i nā lōʻihi nalu o ka ʻulaʻula a me ka uliuli.

ka ʻO ANGUL™ Laser Scalp Massager Comb hana 655nm ʻulaʻula e hoʻāla i nā follicles dormant a hoʻopaʻa i nā kelepa sebaceous, pale i ka nalowale o ka lauoho. Eia hou, hoʻohana ia 660nm ʻO ke kukui polū lōʻihi e komo hohonu i loko o nā follicles, e hoʻoikaika i nā aʻa a hoʻopaʻa i ka lauoho e hiki mai ana, e hoʻoponopono i nā follicles i hōʻino ʻia, e kāohi ana i ka ulu ʻana o ka bacteria ma ke poʻo, a me ke kōkua ʻana e hōʻemi i ka dandruff a me kekahi mau pilikia o ke poʻo, a laila e hāʻawi i kahi wahi olakino no ka ulu ʻana o ka lauoho.

ʻO ANGUL™ Laser Scalp Massager Comb

Pehea e hoʻohana ʻia ai ka lāʻau ʻulaʻula a me ka uliuli me kā mākou huahana

Hoʻoulu ka Phototherapy i nā follicles lauoho e pale i ka lauoho ma ke komo ʻana i ka ʻili me ke kukui ʻulaʻula a me ka uliuli, hoʻoulu i nā ʻili o ka ʻili e hoʻoikaika i ke kahe, hoʻoulu i ka hana o nā mea pono, a me ka hoʻoponopono ʻana i ka hana hormone a me nā hana kino ʻē aʻe e pili ana i ka pale ʻana i ka lauoho.

Ua hōʻoia ʻia ka maikaʻi o ke kukui ʻulaʻula a me ka uliuli i ka pale ʻana i ka nalowale o ka lauoho.

Ke hōʻikeʻikehonua Kauka Sravya Tipirneni i ʻōlelo ʻia ma hope o ka hana ʻana a 14-lā ili poo ulaula a me ka uliuli malamalama irradiation hoao ana hiki i ka phototherapy ke hoʻoulu i ka ulu ʻana o ka lauoho ma o ka hoʻopili ʻana i ke kahe o ka follicular holoʻokoʻa a i ʻole ka ikehu ola. ʻO ke komo pololei ʻana o ke kukui ʻulaʻula a me ka uliuli i loko o nā follicles e kōkua i ka hana wikiwiki o ka biotin mai ka ʻaila nui i ka ʻili. Hiki i kēia hoʻoulu ʻana ke hoʻāla i ka hana hoʻōla kūlohelohe o nā follicles a kōkua i ka hoʻihoʻi ʻana i ke koena o ka sebum ʻili. Ma ke komo ʻana i ka ʻili ma o ka phototherapy, hiki ke hoʻomaikaʻi ʻia ka papa sebum ma ka ʻili o nā follicles, ma laila e hoʻoulu ai i ka ulu ʻana o ka lauoho hou a pale i ka nalowale o ka lauoho.

ʻO ANGUL™ Laser Scalp Massager Comb

Pehea e hana ai ka ANGUL™ Laser Scalp Massager Comb?

ka ʻO ANGUL™ Laser Scalp Massager Comb e hana ana ma o umi kukuna o ka ulaula a me ka uliuli kukui. Hiki i ke kukui ʻulaʻula 640nm ke komo hohonu i ka ʻili a hiki i nā aʻa o ka lauoho, aʻo ka 423nm wavelength blue light ke kaulike i ka sebum, unclogs pores, a hoʻonui i ka pore vitality. Hāʻawi ʻia ka ʻaila koʻikoʻi ma o nā paipu wili me ke aʻa ʻole, e ʻae i ka hopena e komo pololei i ka ʻili poʻo. Me ke kōkua o nā haʻalulu microcurrent, hoʻāla ia i ka hana pore, hoʻoulu i ka hana keratin, a pēlā e hoʻomaikaʻi ai i ka ulu ʻana o ka lauoho.

Hoʻomākaukau ʻia ka ʻaila hinu nui me ka hoʻohana ʻana i nā extracts kūlohelohe, i hōʻoia ʻia e palekana a mālie i kou lauoho a me kou poʻo. Ke hoʻohana pū ʻia me ka hoʻoulu ʻana o ka lauoho, hāʻawi ia i ka meaʻai nui, komo hohonu i loko o ke poʻo e pale ai i ka ʻelemakule o ke poʻo, ka poho o ka lauoho, a me ka hoʻoikaika ʻana i ke ʻano o ka ulu hou ʻana o ka lauoho. Hoʻomaikaʻi maikaʻi kēia i ke kūlana holoʻokoʻa o ka lauoho ma ke kumu kūʻai haʻahaʻa loa a me ka non-invasiveness.

No ka poʻe e ʻimi nei i ka lauoho mānoanoa, ʻo ia ke koho kūpono loa! Inā pilikia ʻoe i ka nalowale o ka lauoho, a laila pono maoli kēia huahana!

ʻO ANGUL™ Laser Scalp Massager Comb

He aha ka mea e koho ai i ka ANGUL™ Laser Scalp Massager Comb?

  • Hoʻemi i ka hiki o ka haʻihaʻi lauoho a i ʻole nā ​​​​hopena
  • Hāʻawi i ka meaʻai a me ka maʻemaʻe i kēlā me kēia lauoho lauoho
  • Mālama i ka maʻemaʻe a me ke olakino o ke poʻo e pale aku i ke kūkulu ʻia ʻana o nā lepo a me nā dandruffs
  • Kāohi i ka lauoho lauoho
  • Hoʻoulu i ka aʻa lauoho a me nā follicles no ka ulu lauoho olakino a wikiwiki hoʻi
  • Hoʻomaʻamaʻa i ka ʻeʻe ma ke poʻo me kona hopena antifungal
  • Hiki ke kōkua i ka mālama ʻana i ka mānoanoa a me ka nui o kou lauoho
  • Hoʻomaikaʻi i ke kahe koko i ke poʻo

Eia kā mākou mea kūʻai mai.

E nānā kākou i ka huakaʻi hoʻōla lauoho o Tanya me ka hoʻohana ʻana i ka Oveallgo™ ShougaGRO Japanese Hair Growth Spray:

ʻO ka wiki 1

Hāʻule koʻu lauoho i nā ʻāpana nui ke kaumaha au. E hāʻule nō hoʻi i ka wā e hoʻohana ai au i nā huahana ʻoi loa. Ua ho'āʻo au i nā huahana he nui no ka lauoho lauoho a me ka lahilahi akā hāʻule mau lākou i ka mea aʻu e manaʻo ai e hana lākou. A laila ʻōlelo kekahi hoa i kēia ʻO ANGUL™ Laser Scalp Massager Comb a ua hoao koke au. I kēia manawa hiki iaʻu ke ʻike i nā lauoho liʻiliʻi e hoʻomaka ana e ulu i loko o kekahi mau lā o ka hoʻohana mau ʻana.

ʻO ka wiki 8

ʻO ANGUL™ Laser Scalp Massager Comb

ʻIke wau e hoʻomaka maoli ana koʻu lauoho e ulu. ʻAʻole maloʻo hou koʻu lauoho a hiki i ka haki. I kēia manawa, hiki iaʻu ke hoʻopaʻa i koʻu lauoho i nā manawa a pau, a hoʻokahi a ʻelua mau kaula e hāʻule i waho! He hoʻomaikaʻi maikaʻi loa kēia no ka mea ʻaʻole i loaʻa iaʻu ka manawa e mālama ai i koʻu lauoho, kahi i maloʻo nui ai. I kēia manawa, hiki iaʻu ke hoʻohana i ka pulu ulu lauoho me ka ʻike ʻole i nā hopena ʻaoʻao o ka lauoho lauoho.

ʻO ka wiki 12

He poʻo piha o ka lauoho a hiki iaʻu ke kala a me ke kāhiko! ʻAʻole i ʻike koʻu lauoho i ke ola a me ka ikaika. Hiki iā ia ke mālama i nā lāʻau aila wela, kala, bleaching, hoʻohenehene, ʻōwili- a ʻaʻole i hāʻule kekahi lauoho lauoho! Aloha au i ka leo piha o koʻu lauoho. Hāʻawi maoli ia i ka "ola" a me ka "oomph" i koʻu mau lole- Nani wau i ka nani me ka mea aʻu e ʻaʻahu ai! ʻO nā mea a pau, he huahana maikaʻi kēia no ka poʻe nona nā ʻōhule, ka lahilahi, a me ka lauoho palupalu. ʻOiaʻiʻo, kūpono ia no kēlā me kēia me nā pilikia lauoho a ʻole paha!

ʻO Tanya Malcolm, 35, Detroit, Michigan


ʻO KĀWAI
Manaʻo maoli mākou ua loaʻa iā mākou kekahi o nā huahana maikaʻi loa ma ka honua. Inā ʻaʻohe ou ʻike maikaʻi no ANY kumu, e hana mākou i ka mea e pono ai e hōʻoia ʻoe ʻo 100% ʻoluʻolu me kāu kūʻai. He hana koʻikoʻi ke kūʻai ʻana i nā mea ma ka pūnaewele, no laila makemake mākou e ʻike ʻoe aia ka pilikia ZERO i ke kūʻai ʻana i kekahi mea a me ka hoʻāʻo ʻana. Inā ʻaʻole ʻoe makemake, ʻaʻohe manaʻo paʻakikī e hoʻoponopono mākou. Loaʻa iā mākou 24/7/365 Ticket a me Email Support. E ʻoluʻolu e kelepona mai iā mākou inā makemake ʻoe i ke kōkua.
ʻO ANGUL™ Laser Scalp Massager Comb
ʻO ANGUL™ Laser Scalp Massager Comb
$10.75 - $90.85 Wae koho